Tray Sealer - Zgrzewarka Tacek Vacuum, MAP

Tray Sealer GA-560 full automat


Specyfikacja:
Model:    GA-560
Wymiary maszyny:    3350 x 890 x 1520 mm
Max. wymiar tacki:
1 taca:    270 x 370 x 100 (głębokość) mm
2 tacki:    270 x 170 x 100 (głębokość) mm
3 tace:    270 x 100 x 100 (głębokość) mm
Cykl:    4 ~ 10 cykli / min
Opcje:    kodowanie folii , automatyczny załadunek produktu,
Skin Pack
, dostępne różne formy tacek


Funkcje:
  • Maszyna posiada regulowane stopy nośne w celu poziomowania - ze  stali nierdzewnej
  • Durable transporters, które są wykonane ze stali nierdzewnej
  • Próżnia kontrolowana przez czujnik lub zegar, które są przełączane na ekranie dotykowym
  • Maszyna wyposażona  w czujniki, do współpracy z folią zadrukowaną
  • Temperatura zgrzewania łatwa do regulacji po przez ekran dotykowy
  • Wykonana ze stali nierdzewnej, wodoodporna obudowa
  • Maszyna z podajnikiem do nadrukowywania etykiet
  • Oprzyrządowanie do cięcia wokół tacy zapewnia profesjonalny wygląd produktu 
  • Wiele funkcji i opcji pakowania w  M.A.P. lub bez.
  • Skin Pack samo dostosowujący się dzięki zainstalowanemu zestawu narzędziowego
  • Łatwa obsługa wałka w celu rozładowania produktu
  • Góra i dół: podwójna prędkość vacuum wg.  czasu i cyklu
  • Indywidualna ścieżka wtryskiwania gazu dla każdej tacy zapewniają wystarczającą i równą ilość do każdego pakietu
  • Wyświetlanie na ekranie monitora wszystkich stanów  urządzenia - funkcja pomocna  do konserwacji i serwisu
  • Panel poleceń pozwala dostosować ramienię SUS do obsługi operatora
  • Maszyna posiada systemu alarmów bezpieczeństwa  i szczegółów o błędach - wyświetlają się na ekranie dotykowym
  • Prędkość ruchu przenośnika regulowana przez ekran dotykowy, przydatne przy pakowaniu produktów z cieczą
  • Maszyna posiada 20 programów niezależnych do ustawiania parametrów pakowania
  • Przedłużona trwałość produktu.
  • Zachowuje świeżość żywności i oryginalny smak.

Przeznaczenie:
Świeże mięso, owoce morza, warzywa konserwowe, produkty rolne, zioła, proszek, przyprawy, pasta fasoli i przetworów spożywczych ... itd.